Lakóház, középkori részletekkel, romantikus-klasszicizáló, Diescher Antal, 1855.
:
Kétemeletes, két belsőudvaros, romantikus lakóépület, zártsorú beépítésben.
A kétemeletes épület 2-3-2 ablaktengelyes homlokzatát az első emeleten egyszerű, a második emeleten két részes, - frízsávjában geometriai díszítéssel ellátott - könyöklőpárkányok tagolják és íves, virágmintás betétmezőket közrefogó, növényi motívumokkal díszített konzolsorra, ültetett, rozettadíszes függőlemezű főpárkány zárja le. A falsávos földszinti homlokzatban félköríves záró
dású falnyílások helyezkednek el. A földszinten, a leesett vakolat helyén láthatóvá vált, hogy az itteni nyílászárókat az eredetileg nagyobb falnyílásokba utólag befalazott bélletekbe illesztették bele. A szimmetriatengelyben elhelyezkedő, többinél nagyobb ívű kapu egyenes záródású keretezést kapott. A félköríves záródású, keretezett első emeleti ablakok felett egyenes szemöldökpárkányok kaptak helyet. Az állótéglány alakú, második emeleti ablakok egyenes szemöldökpárkányai alatt kis növényi díszeket helyeztek el.

Nagyon szépen rendben tartott épület, élénk színvilágával is ékessége a környéknek.