Szerencs Körzeti Földhivatal
Lakóház, copf, 18. sz. mádosik fele. Részben átalakítva.
:
Utcavonalon álló, fésűs beépítésű, téglalap alaprajzú, kontyolt nyeregtetős, földszintes lakóház. Nyugati végéhez későbbi épületszárny csatlakozik.Teljesen átalakított homlokzat és épületbelső. Az utcai homlokzaton két gazdagon faragott copf kő ablakkeret, befalazott nyílással. Az utcai épületrészben kéttraktusos alaprajz. A hátsó épületrészben egytraktusos, tornácos alaprajz. A hátsó épületrészben egytraktusos, tornácos alaprajz. A téglapilléres tornácot utóbb beépítették.

2010.06.06 16:19 guess.who állapot: 3 - koordináta: N 48° 11,428' E 21° 16,618' - pont: 7

Az épület lényegileg teljesen át van alakítva, egykori kinézetére már csak az ablakokat keretező díszítés emlékeztet, egyébként a kerítés és az ablak sem korhű, a ház színezése pedig egyenesen ízléstelen (bár jelenlegi funkciójának -használt holmik- megfelel: figyelemfelkeltő).
A ház hátsó része rosszabb állapotú, vakolatpergések láthatók rajta (az utcai részen a hibák nagyjából ki vannak javítva).