Római katolikus plébániatemplom

Szerencs Körzeti Földhivatal
R.k. templom, gótikus eredetű, átépítve a 17-18. sz.-ban.
Jelleg:
Domboldalon, fallal övezett kertben álló, egyhajós, poligonális szentélyzáródású, a szentély felől kontyolt nyeregtetős, keletelet templom, a déli oldalon kontyolt tetős keresztházzal, a szentély északi oldalán féltetős sekrestyével. A hajó nyugati homlokzata előtt áll a torony. A torony déli oldalán íves alaprajzú lépcsőház. A templomot támpillérek erősítik.

:
Domboldalon fallal övezett kertben álló egyhajós, poligonális szentélyzáródású, a szentély felől kontyolt nyeregtetős, keletelt templom, a déli oldalon kontyolt tetős keresztházzal, a szentély északi oldalán féltetős sekrestyével. a hajó nyugati homlokzata előtt áll a torony. A torony déli oldalán íves alaprajzú lépcsőház. A templomot támpillérek erősítik.

A templom felújított, nagyon jó állapotú

Borsay kastély (0.250 km)