Armatei Române utca 13. szám.
Rövid leírás:
Zártsorú beépítésben álló, földszintes, téglalap alaprajzú, klasszicista épület. Főhomlokzata simán fugázott téglafalazat, amelyet pilaszterek tagolnak. Egy méter magas lábazatán pinceablakok vannak. Díszesen, zárókővel keretelt, egyenes lezárású ablakai kötényes könyöklőpárkánnyal és timpanonos szemöldökkel rendelkeznek. Jobb oldali részén egyenes lezárású bejárat található, záróköves kereteléssel. Bal oldalán, visszaugratott falmezőben, nagyméretű, félköríves záródású kocsibejárat található. A záróköves téglakeretelésű kapu timpanonnal van koronázva. Az épület koronázópárkánya alatt fogsoros díszítésű párkány látható. A tetőn díszes szellőzőablakok vannak.

Városi iskola (0.146 km)
Cenc-ház (0.461 km)