Ref. templom.
:
A község főterén áll NY-K. hossztengellyel, kőlábazatos vas kerítéssel körülvéve. klasszicista főhomlokzatán 4 db fejezetes lizéna 3 részre osztja. A szélsőkben 1-1 tükör, alattuk emléktáblák az I. és a II. világháború áldozatainak. Középen kőkeretben új, 2 szárnyú kapu, fölötte ívmezőben az 1848. évi haditanácsra emlékeztető tábla. Körbefutó főpárkány, rajta függőeresz-csatorna lefolyókkal. Fölül, a homlokzat síkjában 2 emeletes torony. 1. emeletén tükörben nagy, félköríves záródású padlásablak, övpárkány, majd a 2. emeleten zsalus harangablakok, vékony vállpárkánnyal. Zárópárkány fölött 4 oldalú gúlasisak cseréppel fedve. Kissé ívelt oromfalak. Az oldalhomlokzatokon 2-2 nagy faltükör, bennük 1-1 nagy, klasszicista félkör vasablak. kontyolt nyeregtető palafedéssel. A NY. falon bejárati ajtó. Egyenes záródású, sima, tömör végfal.

Még mindig nagyon szép állapotban szépen rendbe tartott környezetben