R.k. templom, késő barokk, 1818.
:
A főút kiöblösödésében áll DK-i tájolással. Három tengelyes főhomlokzatának középen alig előálló homlokzati torony magasodik. Egyenes záródású tört kőkeretben új kapu. Fölötte furcsa, szokatlan kialakítású vakablak keret. A két oldalsó tengelyben 1-1 szoborfülke szobor nélkül. 9 fokú körbefutó főpárkány zárja a szintet. Az 1. toronyemeleten zsalus padlás ablak,fölötte övpárkány. A második toronyemeletet fejezetes lizénák kreretezik, közben zsalus harangablakok. erős övpárkány, rajta párnás bádog toronysisak, csúcsán kereszt. Az oldalhomlokzatokat sima sávok osztják, nagy tört íves ablakok. A szentély a 8 szög 3.oldalával zárul. Íves oromfal. palafedés. A falsarkok lekerekítése még a barokkot idézi

2013.10.27 10:16 Halász család állapot: 4 - pont: 21

A külső festés és a lábazat állapota tovább romlott.