Szakrális épület

Egyrészt nehezen találtuk meg, másrészt nehezen találtuk meg a hozzá vezető utat. Merthogy egy gazos, elhanyagolt kerten keresztül vezet hozzá egy ösvény. Sajnos maga a templom is elhanyagolt. Ugyan a falait sárgás klinkertégla borítja, ami jó állapotban van, de az aprócska előtető és a sarkok oszlopos díszítése sajnos omladozik. Valószínűleg nem is használják a templomot, vagy csak igen ritkán, erre utal a nagyon keskeny, alig járt ösvény.
A templom ajtaja előtt két jókora, és elég agresszív kutya feküdt (már csak a lépcsők előtt vettük észre), így belülről nem tudtuk megnézni, mert igencsak gyorsan hagytuk el a terepet, mert nem akartunk konfliktust...
A külső állapot összességében talán négyes lenne, a látható elhagyatottság, és a terület gondozatlansága azonban lerontja.

magtár (0.297 km)
baptista imaház (0.446 km)