Napközi otthonos óvoda

Meglehetősen bizonytalanok vagyunk benne, hogy mi is esik a védett érték alá, mivel a főutcától kissé beljebb jókora új épületet húztak fel, ennél nagy tábla hirdeti, hogy a nagydobosi napköziotthonos óvoda épületének bővítése uniós pénzből valósult meg... A korábbi óvoda egy aprócska kert, néhány gyerekjátékkal (gumik, fedett homokozó stb.), az eredeti épület pedig valószínűleg az ennek sarkában levő "sufni" lehetett.
Sajnos az új épületre a magas kerítés miatt nem lehet belátni, így nem dönthető el, hogy ott korábban is volt-e valami, amire esetleg ráépítettek... A koordináták a játszótér sarkára mutatnak, mivel az legalább biztosan az óvoda területe kell legyen. Minthogy körülötte a többi épület egyértelműen más funkciójú (hivatal stb.), ezért ezt tartottuk biztos viszonyítási pontnak.

Az értékelés a játszótér és az új épület állapotának átlaga. :)

baptista imaház (0.142 km)