Nem haragszom.
Arról azonban nem szóltál, hogy ez plusz pontot ér neked, ugye?
Egyébként, mint írtam teljesen véletelnül vettem észre: Bodajk és Szárliget közötti túrámhoz kerestem anyagot.
"elég lenne az egeret a dátum fölé vinni és látnád, hogy mi történt"
Ha jobban olvastad volna az írásomat: "a két feltöltés nem egy azon napon történt". Tehát a dátum fölé vittem az egeret. Innentől nem világos, hogy miről is akarsz írni.
"A fotók feltöltésekor (02.17.) észrevettem a hibát."
Ha észrevetted miért töltötted fel mindkét helyre? Szerinted ez etikus? Vagy fogalmazhatnék így is: szerinted ez fair?
"Minden adat ott van a lapon "
Valóban. És remélem ezt sokan látják is.
"már magadat a kicsinyes bosszúhadjáratodon"
Milyen bosszúhadjáratról beszélsz? Talán te vagy az, aki nem bírja elviselni, hogy valaki más nyerjen mint te. Eddig nem említettem ezeket a dolgokat, de most már tudjon róla mindenki:
Meg kell nézni, hogy a Vas megyei ámokfutásod, ami március 10-én indult hány 0 pontos műemléket produkált. Ezeket az épületeket mind "fogtad". Utána meg kell nézni, hogy mekkora különbséggel nyertél.
Az persze már más kérdés, hogy én sosem alacsonyodom le addig, hogy 1 pontos épületeket keressek fel hetente. Addig sem, hogy egyáltalán felkeressek ilyeneket.
És nem teszek keresztbe másoknak sem, ha egyértelműen és időben jelzik, hogy merre szeretnének járni. Így nem szerzek majdnem 800 pontot csak azért, hogy azok a mások, akik esetleg meg is állnak egy-egy műemléknél a jelzett napon esetleg a töredékékét is megszerezhessék.
Erről sem szóltam, pedig te erre nagyon érzékeny vagy, így biztosan annak adtál volna igazat, aki "foglalt" és nem annak, aki keresztbe tett.
"Ha csendben maradtál volna, bölcs maradtál volna."
De ezt már írtam korábban is. Ha megfogadtad volna, akkor most nem olvasnád itt ezeket pár sorral feljebb és csak ketten tudnánk róla.
[
előzmény
:
(3393)
Fairy , 2009-04-06 21:02:41]
|