Kétemeletes, háromhomlokzatos, klasszicista épület. Kasselik Ferenc, 1840.
:
Kétemeletes, belsőudvaros klasszicista bérház, egykor szálloda a Vámház körút, Fővám tér és a Só utca között.
A kétemeletes, Fővám téri főhomlokzatán 5-5-5 ablaktengelyes, Vámház körúti és Só utcai oldalán 2-5-2 ablaktengelyes épület homlokzatát, földszint fölött hangsúlyos övpárkány, mindkét szinten könyöklőpárkány tagolja és három részes klasszicizáló főpárkány zárja le. A középső rizalitok emeleteit 6, 6, a kissé kiugró földszinti rizalitszakasz övpárkányára állított, két szintet átfogó, korinthusz fejezetű pilaszter fogja össze; felettük a főpárkány változatlan keresztmetszettel fut át. A földszinten tagozatos félkörívvel záródó falnyílásokat képeztek ki. Az emeleteken állótéglány alakú, tagozatos keretezésű ablakok helyezkednek el. Az első emeleti ablaksor felett, kevéssé hangsúlyozott egyenes szemöldökpárkányokat alakítottak ki.

A valamikori hentesüzlet díszei.