:
A kétemeletes, Vadász utcában Nagy Sándor utcában 4-2-4 ablaktengelyes épület homlokzatát földszint fölött övpárkány tagolja két részes főpárkány zárja le. A földszinten vál1párkányról induló, félköríves záródású falnyílások láthatók, amelyek párkány feletti félköríves mezeje befalazott. A Nagy Sándor utcai középső rizalitba két, a többinél nagyobb nyílás látható. Az emeleteken állótéglány alakú, - jelenleg stilizált keretezéssel ellátott -, szemöldökpárkánnyal hangsúlyozott ablakok láthatók. A Nagy Sándor utcában, a középső két ablaktengelyben, az első emeleten, dór pilaszterek, a többinél magasabbra húzott párkány tartanak az ablakok fölé.

Az állapota jónak mondható, azért kap 4-est, mert sajnos nem túl szerencsés a sárga színű utcaszint, abszolút elütő a felső szintektől, amik piszkosszürkék. Vagy az egész ház legyen újrafestve, vagy egyik része sem.

Irodaépület (0.034 km)
vásárcsarnok (0.114 km)