Kecskemét Körzeti Földhivatal
rövid leírás:
Zártsorú beépítésben álló, L alaprajzú, földszintes, nyeregtetős épület. Udvari szárnya K-i végéhez folytatólagosan, tovább derékszögben befordulva melléképületek csatlakoznak. Utcai homlokzatán kis kiülésű, konzolsoros párkánnyal lezárt középrizalit. Vízszintes záródású kapuja az utcai homlokzat D-i szélső tengelyében, középrésze fölött félköríves vaklunetta. Síkmennyezetes helyiségek és kapualj, erősen átalakítva, 20. századi nyílászárók. Épült 1870 körül.
külső leírás:
Utca vonalához igazodó, csatlakozó beépítésű, "U" alakú alaprajzú, fszt-es, cseréppel fedett nyeregtetős, romantikus városi lakóház.
Utcai homlokzata 8 tengelyes: 7+1; az utolsó tengely a nagy szögletes kapu, mely utólagos átalakítás. A fennmaradó tengelyek félköríves záródású ablakok, középső 4 tengely középrizalitban, ezen a részen konzolos főpárkány.
Az udvari, utcára merőleges homlokzat pilléreken nyugvó tornácos. Fennmaradó részek az egykori gazdasági épületek, itt teljesen egyszerű homlokzat.
Udvari, utcával párhuzamos szárnyon repedés, statikai probléma, pincében enyhe nedvesedés. 1997.

A lábazaton javítás látszik meg megint vizesedés. Állapota egyebekben változatlan.