Magazin
Közkincs-kereső
Objektumok
Határeset
.itt
Térképeim
Jelentések
Légből kapott
Fórum
Bejelentkezés
Magazin
Közkincs-kereső
Objektumok
Határeset
.itt
Térképeim
Jelentések
Verseny
Fotópályázat
Légből kapott
Keresztes hadjárat
Fórum
Bejelentkezés
műemlékem
témák listája
Összesen:
2 db
hozzászólás
klo
hozzászólásai
|
válasz erre
| 2019-04-08 01:19:10 (6896)
Kedves Margó! Miskolcon az ilyen belvárosos címek a helyi védelmeknél vannak, feltételezem, hogy az önkormányzat adta meg valamikor így. Azt nem értem, hogy a fejlesztett keresőrendszer miért nem érzékeli ebből az utcát, házszámot külön is, figyelmen kívül hagyva a belváros megnevezést. Köszönöm, hogy szóltál, próbáljuk belátható időn belül javítani.
[
előzmény
: (6895) fehér , 2019-04-06 23:59:50]
fehér
hozzászólásai
|
válasz erre
| 2019-04-06 23:59:50 (6895)
Kedves Olivér! Ha már ilyen nagy munkába fogtatok, érdemes lenne egységesíteni az objektumok címének kezelését. Nagy a kavar, eltérően szerepelnek az utak, utcák, de ezt már megszoktam. Viszont most igencsak meglepődtem, amikor kerestem a Kishunyad utcát Miskolcon, mert azt a választ kaptam, hogy ott nincs védett épület. Pedig van. Egyesével kellett végignéznem az oldalakat, míg végül a 17. oldalon megtaláltam Miskolcon a Kishunyad utcát így: Cím: Belváros, Kishunyad u. 7. Ez így nagyon nem jó. Olyan cím, hogy ’Belváros’, nem létezik. Most azt tudom tenni, hogy címváltozást jelzek, de ezekre a problémákra érdemes volna egységes megoldást találni. Ha szükséges, segítek szívesen, szóljatok, ha tenni tudok valamit.
Egy lapon megjelenő sorok száma:
20
---
10
20
50
100
200
500