Üdv az Olvasónak!
Magam részéről - és nem csak a "kincstári" optimizmus mondatja ezt velem - nagyon örülök ennek az új oldalnak! Biztos vagyok benne, hogy ahogy a pontversenyben résztvevőknek, vagy az "egyszerű" böngészőknek, úgy nekünk, "hivatásos" örökségvédőknek is hasznára lesz ez az oldal! klo első, 3 helyszínt érintő figyelemfelhívása alapján máris megindultak a helyszíni szemléink Nógrádban. (Ha érdekel, majd beszámolok az eredményről...)
Természetesen örömmel várjuk a muemlekem.hu csatornáján keresztül is minden megjegyzéseteket, legyen az műemlékkel, védett épülettel, műtárggyal, vagy régészeti lelőhellyel kapcsolatos. A magam részéről annyit - munkatársaim nevében is - szívesen és persze, felelősséggel vállalok, hogy az e fórumban, vagy az általatok beküldött állapotjelentésben olvasottakat figyelemmel fogjuk kísérni. Mivel én az Észak-magyarországi Irodában dolgozom, csak Nógrád, Heves és BAZ megyékkel kapcsolatban, de azt ígérhetem, hogy ha olyan dologra (pl. kiemelten rossz, veszélyes állapotra, rongálásra, stb.) hívjátok fel a figyelmet, amivel kapcsolatban nekünk, a hatóságnak kell lépnünk, azt haladéktalanul meg fogjuk tenni. Súlya van/lesz tehát annak, mit írtok be e lapra.
Legyünk munkatársak műemlékeink védelmében!
Jó műemlékvadászatot kívánok mindenkinek!
Paszternák István, régész, KÖH irodavezető, Miskolc.
[
előzmény
:
(1)
klo , 2008-07-02 17:59:52]
|