Háromemeletes, klasszicista ház. Kasselik Ferenc, 1837, Hild József, 1841.
:
Háromemeletes, belsőudvaros klasszicista lakóépület, zártsorú beépítésben.
A háromemeletes, kilenc ablaktenge-lyes épület homlokzatát földszint fölött övpárkány, mindhárom emeleten könyöklőpárkány tagolja és egytagú, kazettabetétes főpárkány zárja le. A föld-szinten vállpárkányról indított tagozatos félkörívvel záródó falnyílásokat alakítottak ki, amelyek közül a középső tengelybe illesztett - oroszlánfejes zárókő-vel díszített - kapu a többinél nagyobb méretű. Az emeleteken állótéglány alakú, tagozatos-füles kere-tezésű ablakok láthatók. Az első emeleti ablakokat csigás állókonzolpárokra ültetett egyenes szemöl-dökpárkányok hangsúlyozzák, a második emeleti ablakok felett egyszerű egyenes szemöl-dökpárkányok helyezkednek el. Helyenként eredeti nyílászárók maradványai láthatók.

Kifogástalanul rendben van tartva, irodák, illetve luxuslakások találhatóak benne.

Banképület (0.058 km)