R.k. templom, barokk, 1758-1760. Berendezés: oltárok, szószék, 18. sz.
:
A kastély mellett szabadon álló, ÉK-i tájolású. Főhomlokzata közepén homlokzati torony, sima sávkeretben, törtzáradékú, szép kőkeretben barokk 2 szárnyú fakapu, eredeti vasalással. Előtte új vasrács kőkeretben nagy fa, kórusablak. Kevés profilú cseréppelfedett főpárkány csak a a tornyot szegi. Fekvő ovális padlásablak. Cseréppel fedett övpárkány. A 2. toronyemeletsima sábok keretrezik, a mezőkben, kő keretben zsalus, szegmensíves harangablakok. jó formájú 3 részre tagol, tompított 4 oldalon toronysisak kispalával fedve, csúcsán kereszt. Íves, dísztelen oromfal. Az oldalhomlokzatokon egytagú íves barokk párkány. Palafedés. A hajó falán 1-1 szegmensíves kőkeretben eredeti osztású ablak. Íves tömör szentély. A sekrestyén kőtokos ablak fűzött barokk ráccsal. Az északi oldalon a melléépített toldalékot most bontották el.

Továbbra is szép állapotban van a templom.