Volt iskolaépület

Az iskola eredetileg két épületben, a templom jobb és baloldalán működött. A jobboldalit lebontották, egy kis park van a helyén.

A meglévő baloldali egy L-alakú, háromosztatú ház, melynek az utca felé eső része pillanatnyilag használaton kívüli. Pár éve a polgármester lakott benne, a helybéliek nem tudják, mi a terv vele. (Hétvégén jártam ott, hivatali időn kívül, ezért nem kérdezhettem meg.
Eredetileg az utcai frontra nyíló épületben volt a tanítói lakás, a rá merőleges hátsó részén pedig az iskola.
A középső traktust a közmunkások használják, itt van a raktáruk is. A harmadik kis egységben egy egészen kicsi élelmiszer-vegyesbolt működik.
Postai címe: Kossuth űt 46/k

Az épület elhasználódott, az ablakokról peregni kezd a festés, és a vakolat is megbomlott néhány kisebb területen.

zsidótemető (0.977 km)
Jármy-kúria (5.389 km)