Magazin
Közkincs-kereső
Objektumok
Határeset
.itt
Térképeim
Jelentések
Légből kapott
Fórum
Bejelentkezés
Magazin
Közkincs-kereső
Objektumok
Határeset
.itt
Térképeim
Jelentések
Verseny
Fotópályázat
Légből kapott
Keresztes hadjárat
Fórum
Bejelentkezés
műemlékem
témák listája
Összesen:
2 db
hozzászólás
klo
hozzászólásai
|
válasz erre
| 2019-04-01 20:43:00 (6891)
Megpróbálunk még finomhangolni a rendszeren a későbbiekben, köszönöm az észrevételeket, javaslatokat!
[
előzmény
: (6890) Kimberli1 + Imi30 , 2019-03-28 20:56:32]
Kimberli1 + Imi30
hozzászólásai
|
válasz erre
| 2019-03-28 20:56:32 (6890)
Végre kész vagyok a jelentések feltöltésével, a tapasztalataim: - Bizonyos utcákon sok ház kimarad a szűrésnél, pl. Debrecen, Szent Anna utca, így nehéz megtervezni útvonalat, hogy ne maradjon ki 1-1 épület. Sajnos ez a többféle írásmódból adódik pl.: Szt. Anna, Szent A. stb. - A rendszer a képek feltöltése közben is, hiába dolgozok a programon folyamatosan kb. 15 percenként kiléptet, ilyenkor újra be kell jelentkezni és újrakezdeni a feltöltést. - A bejelentés feltöltésénél nem látszik a cím! Ez nagyon nagy hiba! Gondolom más is, mint én egyszerre 2-3 adatlapot tart nyitva és míg az egyikre tölti a képeket addig a másikra gépeli be a dátumot, állapotot. Mivel feltöltés közben csak annyi látszik, hogy "Lakóház" így a lapok közt váltva könnyű elrontani a jelentést. Nekem legalábbis ebből lettek a javítandók.. Szerintem ha mások is tapasztalják ezeket a hibákat érdemes lenne rajtuk javítani. Őszintén mondom szeretem ezt a játékot, de valahogy olyan jó lenne, ha lenne valamilyen gyorsabb feltöltésmód. Nekem a jelentések feltöltése kb. kétszer annyi időbe telik, mint elkészíteni őket a helyszínen. Talán jó lenne valami olyan lehetőség miután beolvastattuk a képeket (mert az pillanatok alatt megvan), hogy lebutítva töltse fel a szerverre.. Bár gondolom itt meg a butítás kerülne sok időbe, nem tudom.. Szép napot Mindenkinek! :)
Egy lapon megjelenő sorok száma:
20
---
10
20
50
100
200
500