Magazin
Közkincs-kereső
Objektumok
Határeset
.itt
Térképeim
Jelentések
Légből kapott
Fórum
Bejelentkezés
Magazin
Közkincs-kereső
Objektumok
Határeset
.itt
Térképeim
Jelentések
Verseny
Fotópályázat
Légből kapott
Keresztes hadjárat
Fórum
Bejelentkezés
szakmai kérdések
témák listája
Összesen:
3 db
hozzászólás
Pilis50
hozzászólásai
|
válasz erre
| 2012-10-08 07:36:04 (314)
Kedves Bélosz
! Azt hittem (naivul), hogy a "válaszol a Hivatal"-tól jön a válasz - és mehetek megnézni az alapok kiásásának menetét, megörökíthetem az építkezés folyamatát, . . ., de, látom igazad van... :-) Lesz még hasonló kérdésem Műemlék ügyben (a válasz is hasonló lesz - más szereplőkkel). Ne csüggedj -> (a MÁV-tól is) 30 nap a válaszadási határidő ........ D, D, D! Maradok baráti üdvözlettel: Pilis50 / Karesz
[
előzmény
: (313) Bélosz , 2012-10-05 17:05:47]
Bélosz
hozzászólásai
|
válasz erre
| 2012-10-05 17:05:47 (313)
Kedves Pilis50!
Annyi mindent ígértek már... pont EZT az igéretet tartanák be, ami még ráadásul RENGETEG pénzbe kerül ???
Kicsit
OFF
: Több mint KÉT HETE írásbeli kérdést (e-mail) küldtem a MÁV felsővezetésének és a sajtóosztályának... Mit gondolsz, egyáltalán válaszoltak ????????? NEM !!!! GRRRRRRRR..... Sajnos a MÁV "szolgáltatásait" kénytelenek vagyunk rendszeresen igénybe venni (=ELVISELNI) :-((( Rengeteget tudnék írni a "megújuló MÁV"-ról.....
ON
üdv: Bélosz
[
előzmény
: (312) Pilis50 , 2012-10-05 10:48:55]
Pilis50
hozzászólásai
|
válasz erre
| 2012-10-05 10:48:55 (312)
Egyszer (talán itt) olvastam, hogy a nagy Metro4 építkezéssel kapcsolatban (hirtelen) lebontott (egyik) Kelenföldi MÁV állomásépületet a bontó vissza fogja építeni - eredeti formájának megfelelően - mai anyagból (és sűrű elnézést kér vandál tettéért). Amikor arrafelé vonatozom - mindig érdeklődve keresem az építkezésre utaló nyomokat - de nyomát sem találom. Várjak még (bízzak az ígéretben), vagy hagyjak fel minden reménnyel?
Egy lapon megjelenő sorok száma:
20
---
10
20
50
100
200
500