Sziasztok!
Bocsánat a kései reakcióért, de mivel sokat dolgozom, ezért nagyon kevés időt tudok fordítani a műemlékem. hu fotópályázatára és egyéb pályázatokra is, nagy sajnálatomra.
Így előfordul, hogy bizonyos hónapoknál nem jut idő a képválogatásra és a feltöltésre.
Talán észre is vettétek, hogy aktivitásom csökkent, ez az egyik ok.
Az dicséretes, hogy vannak olyan lelkes társak, akik figyelik egymás véleményét és vissza-visszanézünk, -néznek a képek alá, megtekintve, ki milyen értékelést adott.
Ezek az értékelések sok mindentől függenek, szakmai ismeret, helyismeret, pillanatnyi hangulat, lelki állapot, személyiségjegyek…. Ezt nem mentségnek akarom mondani, mert véleményemet fenntartom.
De hangsúlyoznám, hogy ez még mindig egy önkéntesen működő, amatőr fotópályázat.
Megértem Szőnyi István fotóstártam törekvését is, hogy minél több igényes kép kerüljön ki a falra a pályázaton, de akkor inkább a szakmai segítség vonalát erősítsük, ne a degradáló (néhol egyesek érezhetik megalázónak) hangnemet. Próbáljunk meg finomabban fogalmazni. Nem magam miatt, mert én már nagyfiú vagyok és könnyen túlteszem magam rajta.
Tudom, a fotós társadalomban nagyon nagy a verseny (még így, amatőr szinten is), nagyon fontos az elismerés mindenkinek, de ne mások megbántásán keresztül érjünk el dicsőséget. Ne vegyük el a kedvüket ettől oldaltól és a fotózástól. Én szeretnék még itt sokáig „versenyezni”, megmutatni képeimet. Tiszteletben tartom az oldal működtetőinek a munkáját.
Más.
Visszatekintettem én is és akkor láttam ezt az anomáliát a szavazás körül. Nem tudom, hogy fáradtságomnak tudható-e be, hogy mellészavaztam. Vagy, akkor ment el a szavazás, amikor visszatértem válaszolni fotóstársaim reakcióira, nem tudom. Valószínűleg ekkor lehetett a gond, mert a válaszomat sem látom, pedig egy szép hosszú elemzést írtam, hogy miért szeretem ezt a szobrot (nem a fotót). A válaszom nem ment el, de a szavazatra beírt egy Hónap képe szavazatot-t! Viszont a legelső hozzászólásomnál meg megtartotta 3-as szavazatot.
Remélem, hogy nem okoztam feldolgozhatatlan méretű problémát, a havi eredményt nem vitte el!
Részemről megválaszoltnak tekintem István kérését, nem kívánok az üggyel többet foglalkozni.
További jó fényeket!
[
előzmény
:
(2736)
Szőnyi István , 2015-09-12 11:36:49]
|