Magazin
Közkincs-kereső
Objektumok
Határeset
.itt
Térképeim
Jelentések
Légből kapott
Fórum
Bejelentkezés
Magazin
Közkincs-kereső
Objektumok
Határeset
.itt
Térképeim
Jelentések
Verseny
Fotópályázat
Légből kapott
Keresztes hadjárat
Fórum
Bejelentkezés
fotópályázat
témák listája
Összesen:
3 db
hozzászólás
kunczy
hozzászólásai
|
válasz erre
| 2015-08-06 13:53:50 (2707)
Kedves István! A hónap képe gomb és a numerikus értékelés teszőleges sorrendben használható. Az én olvasatomban a hónap képének jelölés is egyfajta értékelés, ezért beleszámolom az értékelések számába. Ha ezt zavarónak találjátok, ki tudom venni. A szöveges értékeléseid mostmár látszódnak: elmentette a rendszer, csak egy hiba miatt nem mutatta meg őket. Kunczy
[
előzmény
: (2706) Szőnyi István , 2015-08-05 21:34:58]
Szőnyi István
hozzászólásai
|
válasz erre
| 2015-08-05 21:34:58 (2706)
Kedves Kunczy! Kipróbáltam a "Hónap képének jelölöm" gombot. Azt természetesnek találtam, hogy ettől kezdve mindenhonnan eltűnt ez a gomb, de azt furcsállom, hogy a rendszer úgy értékeli a gomb megnyomását, mintha egy újabb személy értékelte volna az adott képet. Azt persze nem tudom, hogy ez akkor is így van-e, ha egy menetben osztályoztam és minősítettem volna a "Hónap képének" az adott fotót, de így, hogy két lépésben hajtottam végre az osztályzást és a "Hónap képének jelölöm" gomb megnyomását, a rendszer úgy érzékeli, minta két ember értékelte volna a képet. A másik meglepő tapasztalatom, hogy ha egyszer megnyomtam az új gombot, utána hiába próbáltam szöveges hozzászólást fűzni bármelyik képhez, a rendszer ugyan "megköszönte" a hozzászólásomat, de nem rögzítette.
[
előzmény
: (2700) kunczy , 2015-08-03 18:02:38]
kunczy
hozzászólásai
|
válasz erre
| 2015-08-03 18:02:38 (2700)
Kedves Fotósok! Elkészült a lent említett pontszámítás programozása. Kikerült a felületre a "Hónap képének jelölöm" gomb is. Ha bármit hibát észleletek, kérem jelezzétek. Kunczy
Egy lapon megjelenő sorok száma:
20
---
10
20
50
100
200
500