fotópályázat
témák listája

Összesen: 2 db hozzászólás

Szőnyi István hozzászólásai | válasz erre | 2015-08-03 18:30:40  (2702)
Kedves Kunczy! Mivel feltételezésem szerint te végezted a programozást, megkérlek, hogy az előző hozzászólásomban feltett kérdéseket olyan elemi szinten válaszold meg, hogy én is megértsem. Ahhoz ugyanis, hogy véleményt tudjunk mondani az új pontszámítási rendszerről, először meg kellene értenünk a logikáját, vagyis azt, hogy az egyes lépésekben milyen elemi matematikai műveletekkel történik a súlyozás és minden egyéb számítás. Konkrét példákon levezetve, lépésről lépésre, mert így számomra nem áll össze a kép. Ahhoz, hogy meg tudjam ítélni az új rendszer működését, ahhoz konkrét számításokat kellene látnom. Magam is szívesen végigszámoltam volna, de a megadott szöveges paraméterekből nem tudtam kihüvelyezni az egymás után következő matematikai műveletek folyamatát és összefüggéseit. A szöveges leírásból biztosan kimaradt valami, mert ebben a formában számomra követhetetlen az új számítási rendszer logikája
[ előzmény : (2700)  kunczy , 2015-08-03 18:02:38]

kunczy hozzászólásai | válasz erre | 2015-08-03 18:02:38  (2700)
Kedves Fotósok! Elkészült a lent említett pontszámítás programozása. Kikerült a felületre a "Hónap képének jelölöm" gomb is. Ha bármit hibát észleletek, kérem jelezzétek. Kunczy