Magazin
Közkincs-kereső
Objektumok
Határeset
.itt
Térképeim
Jelentések
Légből kapott
Fórum
Bejelentkezés
Magazin
Közkincs-kereső
Objektumok
Határeset
.itt
Térképeim
Jelentések
Verseny
Fotópályázat
Légből kapott
Keresztes hadjárat
Fórum
Bejelentkezés
fotópályázat
témák listája
Összesen:
5 db
hozzászólás
Konti04
hozzászólásai
|
válasz erre
| 2014-01-12 11:18:21 (2542)
Sziasztok! Bocsánat a kései reakcióért! Látom sikerült mindenkit összezavarnom a nem tiszta fogalmazásommal. Nem ez volt a szándékom. Szóval, sajnos a péntek egy kicsivel rosszabb nekem, ugyanis azokon a napokon még később tudok elindulni (kb. 1/2 5 körül). Forgalom függő a dolog nagyon, de szerintem 2 órával lehet, kell számolni az utat. Ha a fél 7 jó, akkor toljuk el oda, ha lehet, és így Istvánnak sem kell lemondani a megnyitót! Mivel készüljünk erre az ötletbörzére, a sok ötleten kívül?
[
előzmény
: (2541) Szőnyi István , 2014-01-10 13:34:47]
Szőnyi István
hozzászólásai
|
válasz erre
| 2014-01-10 13:34:47 (2541)
Kedves Olivér! Úgy tűnik, megint csőlátó voltam. (Kicsit aggaszt, hogy az utóbbi időben nem ez az első eset). Ha Attila is rábólint, és a többieknek is jó ez az időpont, akkor én is inkább az ötletbörzét választom. Ha már nem én nyertem a fődíjat az Ágens Galéria pályázatán, akkor nekem sem életbevágó, hogy a megnyitón személyes jelenlétemmel emeljem a rendezvény értékét.
[
előzmény
: (2540) klo , 2014-01-10 12:55:27]
klo
hozzászólásai
|
válasz erre
| 2014-01-10 12:55:27 (2540)
Kedves István! Azt írta, hogy "Péntek kivételével." Ezt én úgy értelmeztem, hogy akkor korábban is.
[
előzmény
: (2538) Szőnyi István , 2014-01-10 11:59:46]
Szőnyi István
hozzászólásai
|
válasz erre
| 2014-01-10 11:59:46 (2538)
Kedves Olivér, talán elkerülte a figyelmedet, hogy Attila hétköznaponként csak 18 órától lenne "hadra fogható". Mivel szerintem egy ütőképes csapat őt sem nélkülözheti, praktikus lenne, ha olyan időpontot tűznénk ki, ami neki is megfelel. Mivel - ha jól értettem - ez az ő esetében minden hétköznapra érvényes megszorítás, ezt a körülményt a továbbiakban is fegyelembe kell vennünk, ha a hétköznapokban gondolkozunk. Annak természetesen szerintem sincs akadálya, hogy a többiek már korábban is összejöjjenek, de a nevezett pénteken "halaszthatatlan közfeladataim ellátása miatt" - egy kiállítás megnyitóra vagyok egy kép erejéig "személyes érintettség okán" hivatalos - én sem érnék oda 18 óra előtt. 18 óra után részemről a megjelölt pénteken sincs akadálya az ötletbörzének. Első javaslataim között szerepelt egyébként, hogy a hatékonyabb időpont egyeztetések érdekében a honlap fórumán kívül valamilyen közvetlenebb kommunikációs láncot, hogy ne mondjam: "forró drótot" is érdemes lenne kiépíteni. Ha nem is egy közvetlen "K"-vonalra gondolok, de telefonon és/vagy elektronikus körlevélben minden bizonnyal gördülékenyebben mennének a dolgok. A katonai hadműveletek előtt is a híradós láncot szokták legelőször kiépíteni, a cserkészek riadóláncáról nem is beszélve. Márpedig, ha nem tévedek, most nem akármilyen hadműveletre készülünk. (Ha jól emlékszem, még a visegrádi kiállítás kapcsán többen is kaptunk tőled elektronikus körlevelet, talán érdemes lenne ezt a csatornát is igénybe venni. Azt is feltételezem, hogy a korábbi kiállítások azóta sajnálatosan elmaradozott fotósainak is rendelkezel az elérhetőségeivel. Talán nem lenne haszontalan őket is megkeresni egy közösen fogalmazott felhívással). István
[
előzmény
: (2537) klo , 2014-01-10 07:53:43]
klo
hozzászólásai
|
válasz erre
| 2014-01-10 07:53:43 (2537)
Kedves fotósok! Nekem gyakorlatilag bármilyen időpont megfelel a találkozóra. Esetleg jövő péntek 16 óra tájt? Valahol Budán, ha lehet.
Egy lapon megjelenő sorok száma:
20
---
10
20
50
100
200
500