|
Tisztelt Kovács Olivér!
A sorok között találja a válaszaimat:
Kötve hiszem, hogy bárki engedély nélkül bármilyen magántulajdonban lévő ingatlanba a felhasználók közül behatolt volna. A portálunk a szabályzatában kifejezetten felhívja a figyelmet arra, hogy az objektumokról jelentést írók jogkövető magatartást tanúsítsanak, vagyis engedély nélkül sehová ne lépjenek be.
Én biztosan tudom, hogy Tőlem , mint tulajdonostól senki nem kért engedélyt, így az hogy Ön mit gondol vajmi keveset számít. Az , hogy egy egyszerű munkásembert nem érdekel egy mások magánéletében magánvagyonában túrkászó jöttment , az nem mentesít senkit a magántulajdon megsértése tekintetében.
Megnéztem a sajóládi kastélyhoz írt bejegyzéseket, a legutóbbi csaknem egy éves és arról számol be, hogy örvendetes módon felújítják a kastélyt. Mivel a jelentést tevő felhasználónk ír a felújítást végző csapatról is, valószínűnek tartom, hogy ők engedték be és adtak engedélyt neki szóban a fotózásra.
Miután nem életszerű az ezen jogosultságokat a helyszínen ellenőrizni, a felhasználónk jóhiszeműen járt el, ráadásul az épületről is elismerően nyilatkozott.
A jóhiszeműségről csak annyit, hogy számos büncselekmény alapja az emberek jóhiszeműsége, ha korrektűl járt volna el az a valaki aki ide betolakodott, elkérte volna az ott dolgozó munkásoktól a telefonszámomat, majd felhív és engedélyt kér a fotózásra, ezt nem tette meg vagyis tudatosan szegte meg az Önök által annyira nagyra tartott szabályzatot.
Másképp szeretném felhívni a figyelmét a gdpr intézményére, ami az emberi ostobaságon túl az Önök felelőssége, megítélésem szerint a hozzájárulásom nélkül azok a fotók illetve információk semmiképp nem jelenhetnének meg ezen az oldalon.
Az meg hogy kinek mi a véleménye az ingatlanról , pont lesz@rom, saját vagyonomból újítom fel, nem állami pénzből, így nem vagyok hajlandó erről sem Önöknek sem másnak információt nyújtani.
Végül kérem vegyék le a leírást és azokat a fotókat, amelyek minden bizonnyal csak az épületbe történő behatolással készülhettek és a jövőben tartózkodjanak a kastély ilyen formában történő vizsgálatától.
Tisztelettel 444444
Tisztelettel:
Kovács Olivér
üzemeltető - szerkesztő
|