Új hozzászólás

Téma: műemlékem

A fórumokban az alábbi HTML-tagek használhatók: a, b, i, u, img, hr, font, p, strong, blockquote, ul, li, ol, div, span.
A http:// kezdetű címek automatikusan belinkelve jelennek meg.
Bármikor kipróbálhatod a formázást az alábbi gombbal, talán a sajtóhubákat is könnyebben észreveszed.

műemlékem
témák listája

Összesen: 3 db hozzászólás

klo hozzászólásai | 2017-08-03 18:40:19  (6719)
Kedves Margó! Nagyon szívesen, bár ha úgy tetszik, ez csak a keret, amit a tevékenységetekkel ti töltötök ki :-) Vagyis szervezhetnék én bármit, ha nem készítenétek jelentéseket, és a munkátok nem beszélne magáért. Szerencsére vannak még néhányan ebben az országban, akik tudják, mennyire fontos, hogy ismerjük, megismertessük az épített örökségünket.
[ előzmény : (6717)  fehér , 2017-08-02 19:23:54]

fehér hozzászólásai | 2017-08-02 19:23:54  (6717)
Köszönöm én is, Olivér, hogy ezt a lehetőséget megteremtetted nekünk. Tudjuk mindannyian, hogy nem volt egyszerű dolog, miután szétverték "sikeresen" a műemlékvédelmet, és minden helyszínt külön tárgyalással, egyeztetésekkel sikerült biztosítanod. Nem ragozom tovább, köszönöm.
[ előzmény : (6716)  ngabi , 2017-08-02 10:33:18]

ngabi hozzászólásai | 2017-08-02 10:33:18  (6716)
Sziasztok! Nagyon szép egy hetet töltöttünk Nyírbátorban, kolostor vendégszobájában. A szállás "1-es közösségi terem" kicsi konyhával, felszerelt, a főzőlapom hiányzott! Kicsi fürdőszoba, hűvös hálószoba, egy fekhely, egy pótágy. Végeredmény jó! Nekünk felajánlott az Atya emeleti szobát, sokkal tágasabb jobb berendezéssel fürdőszobával. Hűtőszekrény és reggelihez való berendezések 1 emelettel feljebb a tetőtérben! Étkezést a Hardi csárdában oldottuk meg, jó, bőséges ételek, közepes árak. 77 helyen fotóztam, 2900 fotót készítettem, teszem fel folyamatosan. Köszönet Kovács Olivérnek, Bátori Gábornak (Nyírbátor Múzeum igazgató), Babály András atyának a lehetőségeket!