Kedves Fa-peti!
Ne haragudj, de ha finom akarok lenni, akkor "nagy arcodat" a korodnak tudom be, ha pedig kevésbé, akkor annak, hogy méltó "mentorra" leltél egy versenyzőtársunkban és igyekszel felnőni az ő gátlástalanságához.
Sajnálom, hogy kiprovokáltad tőlem ezt a választ, pedig nem igazán kívánkozott itt dagonyázni.
Ezért is próbáltam kulturált és emberi hangon telefonon megbeszélni, hogy mi is a kifogásom játékstílusoddal szemben.
Erre ékes példa az, ha egy állapotjelentésről háromféleképpen nyilatkozol
http://www.muemlekem.hu/muemlek?id=2157
A feltöltés során azt írod, hogy minden rendben. Mikor telefonon történt beszélgetésünkkor mellékesen megjegyzem, hogy ez is elég felszínes megállapítás, mivel ha bp-en a rakpartokat ostromolja a Duna áradása, sokat nem láthatsz a déli végeken sem az ártéri maradványokból.
Erre, - ha visszaemlékezel -, az volt a válaszod, hogy még nem volt árvíz, amikor a képek készültek. Ezek után a feltöltött képek mégis a romokat szinte teljesen elöntő vízfelületről tanúskodnak. Hogy is van ez .... ? Nem a 125. falusi római katolikus templomról beszélgettünk. Egy ifjú ember agysejtjei biztos elraktározhattak egy ilyen érdekes szituációt...... vagy tévedek?
Egyébként el kell, hogy szomorítsalak, sokak jelentéseivel szemben azon kevesek egyike vagy, akinek a ledarált fotósorozatait nem szoktam megnézni annak kevés vizuális élményt nyújtó volta miatt. (Meg hát igen gyakran kiderül, hogy valami "varázslat" miatt nem is azt látjuk, amit látnunk kellene :-) a fotóidon) Így ha éppen nem arról készítek én is jelentést, akkor kimarad gyarló életemből jelentéseid megtekintése.
Végezetül ha elfogadsz egy "baráti tanácsot" tőlem, akkor ne olyant vágj a fejemhez, amit Te és a barátod követett el. Ha nem emlékeznél vissza az itt elhangzottakra, akkor emlékeztetnélek, nem én vagyok az a személy, aki folyamatos konfliktusba keveredik másokkal.
Baráti üdvözlettel: QnJ
[
előzmény
:
(3348)
fa-peti , 2009-04-03 21:14:57]
|