Ref. templom, késő klasszicista, 1843. Berendezés: szószék, padok, klasszicista, 1840 körül.
:
A falu főutcájában, fésűs beépítésű utcasorban szabadon áll K-Ny. tengellyel, főbejáratával az utcára néz. Főhomlokzata 3 tengelyes, középtengelyében zömök homlokzatú torony. Földszintjén kissé előálló középrizalit 1-1 széles, fejezetes lizénával szegélyezve. Félköríves záródású vaskos fatokban klasszicista kapu. Fölötte ugyancsak félkörívvel záródó, nagy, sokosztású kórusablak. Üres timpanon zárja a kis rizalitot. Tagozatai főpárkányként körülfutnak. Az alsó toronyemelet tömör, a felső kissé szűkebb. Sarkain uo. - csak arányosan vékonyabb - lizénák. Egyenes záródású harangablakok, a kórusablakokhoz hasonlóan negatív keretben. Fölöttük órák. Egyenes zárópárkány, rajta furcsa ívben hajló vörösréz sisak, csúcsán csillag. Egyenes, merev oromfal. Oldalhomlokzatait és félköríves véghomlokzatát sima lizénák osztják mezőkre, bennük klasszicista félkör ablakok, sima szalagkeretben. Palafedés.

A vakolat sérülések szaporodnak, a lábazati rész romlik, helyenként omlik.
Kisebb tatarozás ráférne !