Volt csendőrlaktanya

Szakrális épület

Az épületet láthatóan néhány évvel ezelőtt elkezdték felújítani, új födémet és tetőzetet kapott, ezenkívül a külső vakolás is elkészült. Sajnos azonban a felújítás abbamaradt, nyílászárók nem kerültek fel, illetve a faszerkezetek konzerválása is elmaradt, a belső felújítás pedig láthatóan el sem kezdődött. Jelenleg üresen, lakatlanul, kihasználatlanul áll, a pince és az alsó szint szeméttel van telidobálva.

Belülről jól látható az egykori emeleti lépcső, a régi falak nagy része, illetve az is, hogy a ház hátsó traktusának jó részét és a tetőteret utólag alakították ki (valószínűleg már leomlott korábban). A belső tereket sajnos több helyen megosztották, nem is mindig túl szépen: a boltívek közepéig-harmadáig érő válaszfalakat alakítottak ki stb.