Granárium

Egyéb
Somogy

Tavaly év elején a négycsillagos wellness hotel (weblapja szerint „Siófok gyöngyszeme”) a sorozatos tulajdonos- és dolgozócserék után váratlanul bezárt, egyik napról a másikra utcára téve dolgozóit.

A tulajdonjog idő közben a CIB Bank ingatlanhasznosító kft.-jéhez került a felszámolótól, miközben a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) visszakövetelte a hotelépítéshez nyújtott állami támogatást a bezárás miatt. Korábban az NFÜ elismerte a követelést, a CIB azonban nem. Úgy tudjuk, a jövő tavaszi nyitás előkészületei már megkezdődtek, az új üzemeltetők már toborozzák a leendő dolgozókat.
A CIB csoport és a CE Hotels & Resorts megállapodásának köszönhetően 2012. április 1-jén nyitja meg kapuit a négycsillagos CE Plaza Hotel Siófokon – írja a Turizmus Panoráma Bulletin. Az új név mögött a tavaly év elején bezárt Casa Perla rejtőzik.
A szálloda a CE Fit Hotel**** Hévízt követően az új Brand második egysége!

A négycsillagos CE Plaza Hotel Siófokon várja vendégeit. 92 szoba és apartmanok biztosítják a nyugodt kikapcsolódást a belvárosban, karnyújtásnyira a vízparttól, a megújult Fő tértől, a bevásárlási és szórakozási lehetőségektől, mégis csendes, zöldövezeti környezetben.
A mai napon egy telt házas orvos kongresszus rendezvény volt.

Borharapó (0.547 km)