Megújulásunk támogatója:  

Vár a Télben

Szent István lovaszobra, Budapest
Pályázó: szaboleo
Kép dátuma: 2015.12.27 14:15
Feltöltés dátuma: 2016.02.16 16:35

A várban jártam téli ködös időben.

Vár a Télben

 
 

Eddig 2 ember értékelte.

Értékeléshez jelentkezz be!

2016.03.07 22:16 Szőnyi István 

Akkor már ketten látjuk ugyanúgy. Az ég sávossága már tényleg csak a rózsaszín hab az égen. De ezt már feleslegesnek tartottam megemlíteni, mert a kép esetleges szerkesztésén csak valamicskét javítana egy akár jelentős mértékű vágás is - valahol nem sokkal Szent István koronája felett. Ám az igénytelenül elkattintott turistafotó jellege még így is megmaradna a képnek.

2016.03.07 20:06 Konti04Értékelés: 2 

Akár le is lehett volna vágni a templomot, mert tényleg zavaró a befelé dőlése. És akkor belekomponálható let volna a szobor talapzata is. Fotópályázatra szerintem nem ildomos logózott fotót beküldeni. Valamint az utómunkánál egy picit vissza kellett volna fogni a csúszkákat, mert az ébgolton túlcsordultak a színek és előhozta a sávosságát.

2016.02.17 00:24 Szőnyi IstvánÉrtékelés: 1 

Esetleges, turistafotó, amelyből óránként több száz készülhet ezen a helyszínen. Hogy a feltöltője milyen fotográfiai értéket láthatott benne, ami alapján egy fotópályázatra beküldésre méltónak találta, az számomra rejtély. Mivel a kép nézőpontja alapján nyilvánvaló, hogy a kép a Halászbástyáról készült, azt végképp nem indokolja semmi, hogy a templom fala befelé dőljön. A kép felső egyharmada teljesen felesleges, mert semmilyen érdemi információt nem tartalmaz. Ha ironizálni akarnék, akkor azt tehetném még hozzá, hogy az alsó kétharmad legérdekesebb motívuma a kép jobb sarkában megjelenő logó.

a forduló összes képe
fotópályázat