Megújulásunk támogatója:  

A Biblia háza

Református templom, Vizsoly
Pályázó: piusz
Kép dátuma: 2008.04.20 10:20
Feltöltés dátuma: 2015.07.29 18:53

Ebben a templomban látható a legrégibb és ma is használt teljes szövegű, magyar nyelvre lefordított Szentírás, a Vizsolyi Biblia.

A Biblia háza

 
 

Eddig 2 ember értékelte.

Értékeléshez jelentkezz be!

2015.08.07 21:14 kloÉrtékelés: 4 

Nekem semmi bajom a fenyővel és a feszülettel, mozgalmasabbá, élőbbé teszik a kompozíciót, Mivel a fa elég közel van az épület délkeleti sarkához, olyan képet, amin csak az épület szerepel, csupán nagy látószöggel lehet róla készíteni, annak minden hátrányával együtt. A normál, sőt szinte kistele használata sokkal emberközelibb megoldást eredményezett szerintem. Alul picit talán többet lehetett volna adni belőle, hogy tökéletes legyen.

2015.08.06 23:20 Szőnyi IstvánÉrtékelés: 2 

Erre a fotóra is érvényesek a "Moldvai barangolások" című kép kapcsán elmondottak. Azzal a különbséggel, hogy itt túlságosan sok a figyelmet a fő témáról elterelő motívum az előtérben, a fenyő nemcsak túlságosan hangsúlyos, hanem jelentős részt ki is takar a templomból. A fotós láthatóan csak azzal törődött, hogy a templom lehetőleg teljes egészében beleférjen az adott képkivágásba, de meg sem próbált olyan nézőpontot keresni, amelyből az itt képbe tolakodó zavaró részletek kiiktatásával lehetett volna bemutatni a templomot. De ha már ilyen dokumentumértékű nagytotál volt a cél, akkor viszont nem kellett volna belevágni az előtér motívumaiba. A zöld szemetesért nem lett volna nagy kár, de a kereszt rácsa így elég sután néz ki.

a forduló összes képe
fotópályázat