Új hozzászólás

Téma: keresztes hadjárat

A fórumokban az alábbi HTML-tagek használhatók: a, b, i, u, img, hr, font, p, strong, blockquote, ul, li, ol, div, span.
A http:// kezdetű címek automatikusan belinkelve jelennek meg.
Bármikor kipróbálhatod a formázást az alábbi gombbal, talán a sajtóhubákat is könnyebben észreveszed.

keresztes hadjárat
témák listája

Összesen: 3 db hozzászólás

klo hozzászólásai | 2012-07-26 14:43:36  (978)
Szerintem maradjunk egy hibrid megoldásnál. A határon túliakat ne keverjük össze a jelenlegi Magyarország területén állókkal, már csak azért sem, mert akkor a "hány útmenti kereszt van Magyarországon?" kérdés örökre megválaszolatlan marad. A kis plusz információ, hogy melyik ország területén található (ami alapesetben Magyar-), vélhetően nem gond. Kérdés, hogy minden útmenti/nem temetkezéshez kötődő kereszt jelenthető legyen-e, vagy csak a biztosan magyar kötődésűek (magyar név, vagy felirat). Én inkább az elsőre hajlanék, mert sok kereszt felirat nélküli, vagy latin feliratú, ott pedig már nehéz lenne válogatni. Persze az első megoldás ellen is szól érv.
[ előzmény : (977)  Zerind , 2012-07-22 20:23:50]

Zerind hozzászólásai | 2012-07-22 20:23:50  (977)
Először is köszi a hétfői értesítést! Végülis csak nagyon kevés keresztet fényképeztem, de akkor legalább azt a néhányat majd bejelentem. Nem tudom, jó ötlet-e együtt kezelni a Határesettel, mert az elvileg építészeti értékeket tartalmaz, a keresztek közé viszont néha bejelentünk olyanokat is, amik finoman szólva sem építészeti értékek... Ha simán annyi lenne a szabály, hogy a sima keresztes hadjáratba be lehet jelenteni a Kárpát-medence területéről kereszteket, akkor nem kellene semmit bővíteni a programon, minden maradhatna így. A Határesetbe pedig bejelentenénk külön a keresztet, ha úgy érezzük, megérdemli. Igaz, ez így plusz munka nekünk, de én kibírnám. Többieknek van valami véleménye?
[ előzmény : (974)  klo , 2012-07-16 08:42:47]

klo hozzászólásai | 2012-07-16 08:42:47  (974)
A határon túli keresztekhez: Nem egyszerű, mert nyilván össze kellene fésülni őket a Határeset adatlapjaival, amelyeken viszont más paraméterek vannak. A javaslatom a következő: átalakítjuk a kereszt-jelentő adatlapot, pontosabban ráteszünk egy ország-választó kapcsolót, ami alapesetben Magyarországon áll. Ha a játékos nem ezt választja, akkor - miután kiválasztotta az egyéb Kárpát-medencei országot - meg kell adnia a település nevét magyarul, illetve az adott ország nyelvén. Tudom, ez sokszor nem egyértelmű, mert állhat akár két falu közt is az országúton, de ilyenkor a játékos döntene, melyikhez csatolja. A bejelentés után a kereszt a Keresztes hadjáraton kívül megjelenne a Határeset adatbázisában, illetve az ottani találatok között is. Mit gondoltok? Jó lehet így?