Gyöngyös Körzeti Földhivatal
rövid leírás:
Zártsorú beépítésű, L alaprajzú, egyemeletes lakóház. Aszimmetrikus homlokzat, É-i oldalon enyhe kiülésű, oromzattal koronázott rizalit, D-i tengelyében kapu felette rokokó mellvédes erkély. Belső terei részben boltozottak. Néhány 18. század második feléből származó nyílászáró, vasrács. Feltehetően az 1750-es években épült, az 1917-es tűzvészben megsérült, homlokzatát neobarokk stílusban helyreállították.
külső leírás:
Zártsorú beépítésű L-alaprajzú, egyemeletes barokk lakóház. Három É-i tengelye enyhe kiülésű, oromzattal koronázott rizalitban, D-i tengelyében az emeleten rokokó mellvédes erkély. Neobarokk homlokzatán az eredeti kiképzésből csupán a nyílástengelyek számát, beosztását és a barokk ? erkélyt tartották meg. Udvari homlokzatán füles kőkeretes barokk ablakok sorakoznak, amit az emeleten egy félköríves nyílás tör meg.

Továbbra is nagyon jó állapotban van az épület. A korábbi jelentéshez képest nincs változás.