Kalocsa Körzeti Földhivatal
rövid leírás:
Szabadon álló, téglalap alaprajzú, egyhajós, egyenes záródású, DK-i homlokzati tornyos templom, a záródás felett kontyolt nyeregtetővel. DNy-i homlokzatán bejárati előcsarnok, ÉNy-i és DK-i homlokzatán bejáratok. A templomban számos építési emléktábla: 1785-1786, 1828, 1857, 1931, 1973. Síkmennyezetes belső tér, két végében karzat. A torony felőli karzat falazott pilléres, a másik L alakú, faszerkezetű, alja szélfogóként beüvegezve, mindkettő festett famellvédes. Berendezés: jellemzően 18. század vége, 19. század eleje. Épült 1785-1786-ban. 1828-ban javították, és ÉNy felé meghosszabbították. 1857-ben tetejét és tornyát javították. 1934-ben átalakították. 1973-ban felújították.
külső leírás:
Két utca találkozásánál, az Arany János utcára néző főhomlokzattal épült, az utcák vonalához igazodó, kapcsolodó beépítésű téglalap alakú alaprajzú, későbarokk református templom. Három bejárata közül a főbejáraton kívül egy a lelkészlak udvarára vezet, ez kiugrik kis előépítményével a templom hosszanti homlokzatából, a harmadik a templom 1828-ban épült rövidebb homlokzatán található és teljesen jelentéktelen.
Arany János utcai homlokzaton kétemeletes torony, rajta téglalap alakú és félköríves záródású ablakok.
Teteje és tornya bádoggal fedett.
A főhomlokzat teljesen egyszerű, bejárat mellett jobbra emléktábla az I. és II. vh. halottaiért.
Hosszanti falakon szegmensíves ablakok, illetve az 1828-as bővítésen a földszinti részen kétoldalt 1-1 köralakú ablak.
A templom falazott kerítéssel, benne egy kétszárnyú és egy gyalogkapuval kapcsolódik a mellette álló "L" alakú alaprajzú földszintes, utcavonalhoz igazodó, barokk lelkészlakhoz. (lelkészlak nem védett)

Villanyvezetékkel problémák, feltehetőleg fel kell újítani. 1997.

Erőteljes vakulat hullás több helyen is.