Nagy visszatérés 3.

Eredményhirdetés

A Nagy visszatérés 3 abszolút nyertese és fődíjasa (egy hét szállás a Műemlékek Nemzeti Gondnoksága valamelyik ingatlanjában): Patikus

A regionális győztesek (egy-egy hétvége - két éjszaka - a Műemlékek Nemzeti Gondnoksága valamelyik ingatlanjában):
Észak-Magyarország: carmin
Észak-Alföld: guess-who
Dél-Alföld: piroska
Közép-Magyarország: rlevente
Közép-Dunántúl: Patikus
Nyugat-Dunántúl: Patikus
Dél-Dunántúl: ngabi

Varga Kálmán, a Műemlékek Nemzeti Gondnoksága igazgatója jóvoltából még két győztest hirdethetünk (a hozzá tartozó díjjal együtt, amely ugyanaz, mint a régiós győzteseké, vagyis egy-egy hétvége):

Vigaszdíj (a közép-magyarországi régióban elért eredményért): prozak01
Különdíj (nem a műemlékek felkereséséhez, hanem az az adatbázisban eddig nem szereplő helyi védettségekhez kapcsolódik. Annak a játékosnak ítéltük meg, aki eddig több 4600-at töltött fel): Zerind

A győzteseknek gratulálunk!

Versenykiírás

Nagy visszatérés címmel ismét versenyt hirdetünk a műemlékem.hu-n. A vetélkedés keretében azokról a műemlékekről várunk jelentéseket, amelyekről legalább 365 napja nem született érvényes állapotjelentés (a helyi védettségű objektumok nem vesznek részt a versenyben). A szeptember 4-én elkezdődött versenyben részt vevő műemlékek száma így napról napra bővülni fog, érdemes tehát folyamatosan keresni a célpontokat. A díjakat (szálláslehetőségeket) ezúttal a Műemlékek Nemzeti Gondnoksága ajánlotta fel.

A Nagy visszatérésnél a jóváírás automatikusan történik, tehát nem kell külön nevezni rá. A megkapott pontot természetesen jóváírjuk az eredeti, nagy verseny keretein belül is.

A Nagy visszatérés 3. 2010. szeptember 4-én 0 órakor veszi kezdetét és december 15-én éjfélig tart. Ezután 72 óra áll a játékosok rendelkezésére, hogy a december 15-ig meglátogatott műemlékekről állapotjelentést tegyenek, az állapotjelentés megkezdésétől pedig újabb 72 óra áll rendelkezésre a fotók feltöltésére. A találatok esetében a műemlékem.hu aktuális Szabályzata az irányadó, vagyis a legalább 365 napja fel nem keresett objektumok esetében valamennyi, azonos napon ott járó és érvényes állapotjelentést készítő játékos megkapja a pontot. A mielőbbi bejelentés a Nagy visszatérésben is fontos, hiszen az adott műemlék esetében a legutóbbi állapotjelentés feltöltése után nem logolható azt megelőző idejű látogatás. (Részletek a műemlékem.hu általános szabályzatában)

Amennyiben az előző, legalább 365 napja készített jelentésről kiderül, hogy téves, az új megtalálás érvényes lesz a Nagy visszatérés pontversenyében, azonban a műemlék adatbázisba kerülésétől (2008. június) érvényes idő szorzó lép életbe.

A Nagy visszatérés díjait a Műemlékek Nemzeti Gondnoksága ajánlotta fel. A hét régióban legtöbb pontot elérők egy hétvégére (két éjszaka) elhelyezést kapnak a Műemlékek Nemzeti Gondnoksága valamely általuk választott szálláshelyén (Fertőd - Esterházy-kastély, Majk - Kamalduli remeteség, Füzérradvány - Károlyi-kastély (kerti pavilonok), Ozora - Pipo-várkastély). A Nagy visszatérés 3. pontversenyének győztesének díja egy hét (hét éjszaka) az általa választott szálláshelyen.

» a pontverseny állása

» aktuális lista

» térkép

» Nagy visszatérés 2.

» Nagy visszatérés