Emeletes barokk lakóház, 1700 körül.
:
Zártsorú beépítésben álló "U" alaprajzú, emeletes lakóház_ cseréppel fedett nyeregtetővel A főhomlokzat a kváderkövekből rakott lábazat fölött rozsdabarnára meszelt- A földszint bal oldalán nyílik a félköríves, kőkeretes, korabarokk kapu. A keret kváderosztást imitál. záradékkővel. egyszerű vállpárkánnyal és kerékvetővel. A rombuszmintás kapuszárnyak között ívelt szemöldökű ajtó nyílik. A kaputól balra kőkeretes, könyöklőpárkányos ikerablak nyílik. Előtte igen díszes, kosaras, copf ablakrács látható, virágfüzérekkel. A földszint lizénákkal keretelt, a két szintet a lizénák kiugrásában egyszerű, lemeztagos osztópárkány választja el. Az emelet háromtengelyes, a füles ablakkeretek könyöklőpárkányosak, fölöttük koronával ékesített, ovális stukkómező, levéldísszel övezve. Az emeleti tengelyek között és a szeleken pilaszterek helyezkednek el, párkányuk alatt rozettás levéldísszel. A homlokzatot a főpárkány zárja le. A kiugró tagozatok fehér színűek.

Sajnos elkezdődött a várban megszokott állapotromlás, az erős lábazati vizesedés. Vannak javításnyomok, de messze nem tökéletes.