Nyíregyháza Megyei és Körzeti Földhivatal
Lakóház, klasszicista, 1830 körül.
:
A Hunyadi út, Vár út, Mártírok útja által alkotott kis teresedés egyik sarkában álló, földszintes, téglalap alaprajzú saroképület. Nyeregtetős, palafedésű.
Hunyadi utcai homlokzatán 6 egyenes záródású ablak. Főhomlokzata négytengelyes, a két szélső tengely vakablak, a két középsőben egyenes záródású ablakok. Az ablakok felett cserepezett vízelvezető párkány. A homlokzatot oromfal zárja, két kör alakú padlásszellőzővel.
Udvari homlokzatán 5 kör keresztmetszetű oszlop tartotta, csehsüveg-boltozatos folyosó, melyről két ajtó nyílik, és innét vezet a padlásra egy falépcső.
Az udvaron romos melléképület.

Jó állapotú és szép a kertje is, a 4 azért mert egy helyen a felújítás során rákerült réteg épp leválni készül.(az épület sarkán)