Gödöllő Körzeti Földhivatal
rövid leírás:
R.k. templom, barokk, 1772-1774. Torony felső része és sisakja 1963-ban készült. Berendezés: szószék, padok, gyóntatószék, barokk, 18. sz. keresztelőkút, kora klasszicista, 19. sz. eleje.
:
Szabadon álló középtornyos épület. Tornya enyhén kiugrik. Szemöldökgyámos, zárókődíszes kőkeretes főkapu fölötte szegmensíves záradékú ablak két oldalán fülkeszobrok. Íves oromfal, ovális és félkörös záradékú toronyablak. (Torony, sisak a háború után.) Hajón két-két félköríves záradékú ablak, a baloldalon külső ajtó vezet a toronyba. Nyolcszög három oldalával zárt szentély. Jobb oldalon sekrestye.

Jól haladnak a festéssel, az egyik oldala ugyan még fel van állványozva, de meglelőlegezek egy 5-ös osztályzatot.