A református templom műemléki környezete

Terület
Műemléki környezet
Műemléki környezet
Jász-Nagykun-Szolnok
Törökszentmiklós Körzeti Földhivatal
rövid leírás:
Az óramutató járása szerint haladva a 2670 hrsz. K-i, a 2671 hrsz. ÉK-i határán haladva, keresztezve a Híd u.-t, a 3180 hrsz. ÉK-i, majd DK-i határán haladva, keresztezve az Ostrom u.-t, 3086, 3082 hrsz. DK-i, majd a 3082 hrsz. DNy-i határán haladva, keresztezve a Vásár u.-t, a 2209 hrsz. D-i, majd Ny-i, a 2199 hrsz. D-i, a 2196, 2194 hrsz. K-i, majd D-i határán haladva a Szabadság u. középvonalán É-i, a Piac u. középvonalán Ny-i, a Kossuth u. középvonalán É-i, a Széchenyi u. középvonalán Ny-i irányban haladva, a 149, 147, 145, 144 hrsz. Ny-i határán haladva, a 152 hrsz. D-i, majd Ny-i határán haladva, a Nyár u. középvonalán K-i irányban haladva, a 141 hrsz. Ny-i majd É-i határán haladva, keresztezve a Rákóczi u.-t, a 21, 19, 18, 17, 16, 15, 14, 13 hrsz. É-i, majd a 13 hrsz. K-i határán haladva, a Nyár u. középvonalán K-i irányban haladva, keresztezve az Arany János u.-t, a Dózsa György u. középvonalán ÉK-i irányban haladva, a 2662, 2661 hrsz. K-i határán haladva, a 2658, 2655/1 hrsz. É-i, 2655/1, 2653 hrsz. K-i határán haladva, a Széchenyi u. középvonalán K-i irányban haladva a kör bezárul.

Nagyon szép a templom környezete,szépek az épületek, ápoltak a parkok, új szobrok készültek.