Kétemeletes, klasszicista sarokház, íves homlokzattal, 1840 körül.
:
Kétemeletes, belsőudvaros, klasszicista lakóház a Bárczy István és a Fehérhajó utca sarkán.
A kétemeletes épület, Bárczy István utcai oldalán 1+7+1, a Fehérhajó utcába hajló íves oldalán 2-2-5 ablaktengelyes alacsony lábazatra álló homlokzatát földszint fölött övpárkány, mindkét emeleten könyöklőpárkány tagolja és kétrészes, képszékében gyöngysorral és akantuszokkal díszített főpárkány zárja le. A Bárczy István utcai homlokzatot széles középrizalit, a térről áthajló homlokzatot a két szélső tengelyosztás enyhe kiugratása osztja meg, melyeket egységes homlokzatnál két szélső rizalitként is felfoghatunk. A homlokzatok földszintjén vállpárkányra futó tagozatos ívezetekkel záródó keretezésbe illesztett állótéglány alakú falnyílások találhatók. A kapubejáró a Fehérhajó utcai homlokzat második tengelyében helyezkedik el. Az emeleteken tagozatos keretezésű állótéglány alakú, egyenes szemöldökpárkánnyal hangsúlyozott ablakokat alakítottak ki. Az első emeleti szemöldökpárkányokat akantuszlevéllel díszített, csigás álló konzolok támasztanak alá.

Az utca vonalához nagyon szépen illeszkedő épület, rendezett állapotban.