Lakóház, kétemeletes, eklektikus.
:
Két utca által határolt területen, beépítésben álló, , szabálytalan négyszög alaprajzú, háromszintes, cseréptetős eklektikus stílusú épülettömb, kis belső udvarral. A nyugati oldalához kétszintes épületet emeltek.
A Fő utca felöli homlokzat háromtengelyes, kis kiülésű középrizalittal, változó kiosztású ablak- és ajtónyílásokkal és keretezésekkel.
A mellékutcai szélesebb homlokzat hattengelyes, a nyugati traktusa három tengely szélességben kissé előrelép a homlokzat síkjából, keleti első tengelye, vakablakos.
A lábazat a fő- és mellékutca három-három tengely szélességében azonos magasságú, a kiugró nyugati szakasz mentén magasabb. Az épület homlokzatait körbefutó, teljes övpárkány és konzoltagos teljes főpárkányzat zárja, amelyek ritmikusan követik a homlokzatok felületi síkját. Az alsó szint falsávokkal tagolt, eltérő nagyságú ablaknyílásai szegmentívesek, a lábazat mentén egyenes záradékú szellőzők nyílnak. A felső szinteket a sarkok mentén falsávok tagolják, középmagasságukban kis párkányzatokba foglalt, barokkizált kagylódíszes pajzsok díszítik. A tengelyekben álló ablakok a középső szinten egyenes záradékúak, felül félköríves lezárásúak. A párosan kapcsolt szélső-, illetve a középtengelyben álló ablakokat változatos kiképzésű, tört vonalú szemöldök- és könyöklőpárkány keretezi, helyenként konzoltagokkal, mezőikben ornamnetális és figurális díszekkel.
A főpárkányzat konzoltagos frízében laposan elnyúló kis nyílásokkal.
A mellékutcai homlokzat változó keretelésű nyílászáradékai alul szegmentívesek, felül egyenes záradékúak könyöklőkkel, szemöldök párkányzatokkal tagoltak, mezőikben tükrös és konzoltagokkal. A két vakablak stukkókal keretezett, kagylómotívumos.

A lábazatot kivéve jó állapotú az épület.