Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Földhivatal
Ref. templom, gótikus, 14-15. sz. Belső kiképzése 1823-ból. Lőréses erődfala a 15-16. sz.-ból.
:
Szabadon álló, egy homlokzati tornyos, nagyméretű templom, kerítőfallal, keletelt, Északról és Délről bejárati előterek nyílnak. Bejáratai a déli oldalon illetve a torony alatt nyílnak.
Szentélye a nyolcszög három oldalával záródik, tornya a hajó nyugati végén emelkedik szintjein csúcsíves ablakok. Alatta nagyméretű csúcsíves bejárati előtér (nyitott) benne késő gótikus kőkeret alatt nyílik a bejárat. Tornya nem ugrik ki homlokzatból, de két oldalán 1-1 toldalék szélesíti a hajót. A hajóhoz északról és délről bejárati terem csatlakozik.
A hajótól keskenyebb szentélye poligonális záródású ablakai körben támpillérek között nyílnak, északról nagyméretű sekrestye és a hajót különálló gerincvonalú nyeregtető fedi. Lőréses kerítőfala szabálytalan alaprajzú.

A templom állapota jó ...lenne, de a tető és az eresz romlik. Pedig új mindkettő. Cserepek több helyen lecsúszva, az eresz alatt vakolathullás.

volt óvoda (0.252 km)