Emeletes klasszicista ház, 1820 körül, eklektikus homlokzattal.
:
Zártsorú beépítésben álló, emeletes, "U" alaprajzú, klasszicista eredetű lakóház, historizáló homlokzattal.
Homlokzata héttengelyes, háromtagú főpárkány zárja le. A szintek között fogrovatos övpárkány, az emeletei ablakok alatt könyöklőpárkány húzódik. A középső tengelyben hármas dór pilaszter-kötegekkel keretezett kapu nyílik, a historizáló átépítésből származó eredeti kapuszárnyakkal. Az ablakok egyenes záródásúak, tagozott keretelésűek az emeleti ablakok fölött konzolos szemöldökökkel, balusztrádos mellvédmezőkkel. A földszinti ablakok mélyített keretezésűek. Az emeleti középső ablak két oldalán egy-egy, posztamensre állított antikizáló női szoboralak díszíti a homlokzatot. A földszinti falsík kváderezett, az emeleti sávozott.

Az épület állapota kifogástalan, nagyon jó állapotban van. (Bejutni sajnos nem tudtam.)
Környezete szép - tiszta - csendes.