Emeletes barokk sarokház, 1780 körül. Átalakítva.
:
Utcasorba illeszkedő, körülépített udvaros egy emeletes saroképület az Úri utca és a Tóth Árpád sétány végén, a Kapisztrán tér sarkán.
Mindhárom homlokzatát végigfutó egytagú főpárkány zárja le.
Úri utcai főhomlokzata 5 tengelyes, a földszint felett övpárkánnyal. Vonalazott vakolatsávos földszinti falsíkjában középen egyenes záródású kapu, új rekonstruált szárnyakkal, felette ikerablak. Földszinti és emeleti ablakai szalagkeretesek, könyöklővel.
A főhomlokzat kialakítása a térre néző oldalhomlokzaton3 tengely hosszban befordul, innen a homlokfal alaprajzilag előreugorva, tagozás nélkül folytatódik, keretezetlen ablakokkal. Bástyasétányi sarkán középkori armírozott falsarok maradványa látszik, felette modern, gótizáló részletek.

A sétány felőli oldalon leverték a vakolat egy részét, nyilván valamilyen munkálatra készülnek, de most meglehetősen kiábrándító a látvány.