Emeletes copf sarokház, 1796 körül.
:
Utcasorba illeszkedő, körülépített udvaros egy emeletes saroképület az Úri utca és a Kard utca sarkán.
12 tengelyes főhomlokzatát (4-4-4) a középrizaliton 3 tagú, a szárnyakon kéttagú állókonzolos főpárkány zárja, a földszint felett övpárkány húzódik.
A rizalitot lizénák tagolják, összefogva a földszintet és emeletet. Középtengelyében szegmensíves kapu, a két középső nyílás előtt, a kapu felett, páros konzolokon nyugvó erkéllyel, annak gazdag indadíszes kovácsoltvas korlátjával. Az erkély felett háromszögű timpanon emelkedik, két oldalán alacsony tömör attikafal.
Emeleti ablakai füles keretezésűek, zárókővel, táblázatos mellvédekkel, az ablakok között tükrökkel, a földszintiek szalagkeretesek, táblázatos szemöldökkel, vonalazott falakban
Kard utcai homlokzata 9 tengelyes, hátsó (nyugati) 5 tengelye új keleti 4 tengelye a főhomlokzat tagolását követi.
Kontyolt nyeregtető, cserépfedés, ökörszemablak.

Továbbra is kifejezetten jó állapotban van az épület, nincs változás.