Emeletes barokk lakóház, 1700 körül, középkori részletek.
:
Utcasorba illeszkedő, zártsorú körülépített udvaros egy emeletes lakóház.
7 tengelyes Úri utcai homlokzatát 3 tagú főpárkány zárja le. Az ablaktengelyek között a földszintet és emeletet összefogó falsávok tagolják, amelyek felett a főpárkány golyvázódik.
Emeleti ablakai ima kőkeretes, könyöklőkkel barokk kötényekkel, és erős plasztikázott szemöldökkel, melyet felváltva háromszögű és szegmensíves timpanonok, domborművekkel díszítve.
Földszinti ablakai sima kőkeretesek. Középtengelyben nyílik a kosáríves záródású kapu, a felette Széchenyi címerrel, kétoldalt kváderezett 2-2 torzfejes pillérekkel szegélyezve, melyet szemöldökpárkányt tartanak. A párkányon rekonstruált tört- timpanon indítás.
Kapuja rekonstruált.
Bástyasétány homlokzata (Tóth Á. sétány 31.) eklektikus. 7 tengelyes, konzolos főpárkány zárja. Földszinti ablakai erőteljes könyöklőpárkányon ülnek, széles keretezéssel, erőteljes szemöldökkel, emeleti ablakai hasonló keretezésűek, állókonzolokon nyugvó háromszögű timpanonos szemöldökkel. Középkori részletek
Nyeregtető, cserépfedés.

Továbbra is szép állapotú, hibátlan épület.