Kétemeletes romantikus sarokház, 1860 körül. Középkori részletek.
:
Utcasorba illeszkedő, zártsorú eredetileg körülépített udvaros (ma nem teljesen) 2 emeletes lakóház.
1-3-2 tengelyes homlokzatát álló konzolsoros főpárkány zárja le, az emelet és a földszint feletti övpárkány az emeleti ablakok végigfutó könyöklőpárkányával mellvédszerű hatású.
Középrészen 3 tengelyes, a középrizalit, ennek, s az egész homlokzat szélein tükrös falpillérek szegélyezik.
A rizalit felett atttikafal, középrészen szobordísszel.
Földszintjén szegmensíves ablakok, egyszerű szemöldöktagozattal, a rizalit két szélén egyforma szegmensíves kapumotívum helyezkedik el, a joboldalivaknyílás.
Első emeleti ablakai füles keretezésűek, akrotérionszerű motívummal koronázott szemöldökpárkánnyal, a mellvéd és szemöldökmezőben romantikus domborművű ornamentikával. A 2. emeleti ablakok állókonzolos szemöldökpárkánnyal, szalagkerettel díszítettek.
Nőegylet utcai oldalhomlokzat:
- Tagozat nélküli