Emeletes kora klasszicista lakóház, 1800 körül.
:
Utcasorba illeszkedő, zártsorú beépítésű, körülépített udvaros, egyemeletes lakóház. Héttengelyes homlokzatát háromtagú, triglifes, gyémántmetopés főpárkány zárja le, a földszint felett övpárkány húzódik. Emeletét egyszerű, sima, egyes és páros ( 2-1-2-1-1-2-1-2 ) lizénák tagolják hét mezőre, mindegyikben 1-1 sima keretezésű, könyöklős, vakolatkötényes ablak. Földszintjén balról a harmadik és negyedik tengelyben mélyített mezőbe helyezett, szegmensíves, zárókődíszes kapu nyílik, eklektikus, táblázatos szárnyakkal. A földszint többi tengelyében vakolattáblázatokkal közrefogott, egyszerű szalagkeretes ablakok helyezkednek el. Nyeregtető, cserépfedés. Három ökörszemablak a kapu bal oldalán középkori részlet került bemutatásra.

Továbbra is szép állapotban van az épület.