Emeletes barokk ház, 1725. Átalakítva 1800 körül. A ház egy fülkéjében Nepomuki Szt. János-szobor.
:
Zártsorú beépítésben álló, körülépített udvaros, emeletes barokk lakóház, copf homlokzattal.
Homlokzata öttengelyes, konzolos főpárkány zárja le. Az emeleti ablakok szalagkeretelésűek, a szemöldökök fölött mélyített tükrökkel, a mellvédmezőkben táblázatokkal. A földszinti nyílások szegmentívesek, a második tengelyben nyíló kapu mélyített vakolatsávval keretezett, a többi nyílás kőkeretes. Az emeleten, a második és harmadik ablak közötti félköríves falfülkében barokk Nepomuki Szt. János kőszobor díszíti a homlokzatot. A szent alakja angyalok között, talapzaton áll, melyen kronosztikonos felirat olvasható, mely kétszer is magában foglalja az 1725-ös évszámot. A szinteket egyszerű övpárkány választja el, a földszint sávozott.
A földszint padlózata és az udvar az utca szintje alatt van, a homlokzat előtti mélyebb sávot az úttesttől vaskorlát választja el.
A kerti homlokzat földszinti ablakain török (?) ablakrácsok vannak.
Cserépfedésű nyeregtetők, szegmentíves, bádogozott tetőtéri ablakokkal.