Emeletes klasszicista lakóház, 1816.
:
Zártsorú beépítés. Egyemeletes utcai- és udvari, kétemeletes sétányi szárnyon "U" alakban veszi körül a meglehetősen tágas udvart. ÉK-DNY. tájolású. Bejárat az utca felől. Az utcai és udvari szárnyakban 1-1 lépcsőház vezet az emeletekre. Az utcai oldal részben, a sétányi teljes egészében alápincézett. Az udvari összekötő szárny egy-, a másik két szárny kéttraktusos.
Utcai homlokzata 7 tengelyes, korai klasszicista. Magas kőlábazat, a fszt.-en nútázott falfelület. Szélesen keretezett be-benyíló ablakok könyöklőpárkánnyal, félköríves negatív, üres ívmezővel. A kapuépítmény a síkból kissé kiemelt. Kő kapupillérek pici kerékvetővel, tagozott profilú kő ív, fölötte a sarkokban koszorú-pálma stukkó, benne klasszicizáló táblázatos fa kapu, a bal oldali szárnyban bevágott gyalogkapu. Végigfutó tagozott övpárkány, az ablakok és a kapupillérek fölött levéldíszes gipsz rátétek. Emeletén keretezetlen lukszerű nyílásban be-benyíló ablakok, szinte nyomasztó hatású konzolos szemöldökpárkánnyal. Fekvőkonzolos egytagú főpárkány. Jobb végén öntöttvas gázlámpakonzol.
Nyeregtető, hódfarkú cserépfedés.
A sétányi homlokzat új, semleges. Magas kőlábazat, benne egységes pinceablak-sor. Sima vakolt falfelületek, lukszerű nyílásban ablakok, illetve az emeleten a 4 középső nyílásban francia erkély zsalutáblákkal.

Még mindig jó állapotú, de egy kis homlokzati színezés elkelne.